DOSSIERBEHEERDER SENIOR ACCOUNTANT

DOSSIERBEHEERDER SENIOR ACCOUNTANT

What’s on the menu?

  • Als accountant heb je een passie om een divers cliënteel van zelfstandigen en vennootschappen te begeleiden an adviseren bij hun projecten.
  • Je volgt de boekhouding op van A tot Z, staat in nauw contact met je klanten en geeft hen inzicht in hun cijfers en optimalisatiemogelijkheden op alle vlakken (fiscaal, vennootschapsrechtelijk, boekhoudkundig, HR, administratieve organisatie).
  • Je staat in voor de opvolging en het beheer van balansen, jaarrekeningen, afsluitingen en fiscale aangiftes (BTW, PB, VenB).
  • Je hebt een interesse in digitalisering en hoe je dit kan toepassen bij de cliënt.  Je bent/wordt een echte pro in online boekhoudplatformen zoals Yuki en Exact.
  • Je hecht belang aan een kwalitatieve dienstverlening op maat van jouw klant en speelt als proactieve partner in op de uitdagingen waar hij vandaag en morgen voor staat.

Zijn wij een match?

  • Jij hebt een Bachelor/ Master in TEW, handelswetenschappen of accountancy –fiscaliteit, alsook minstens enkele jaren relevante ervaring en bent goed met cijfers.
  • Je hebt een passie voor de job, ambitie om verder te groeien en een goede dosis team spirit. Je bent klantgericht, gedreven en leergiering. Oog voor detail, nauwkeurig en leergierig.
  • Daarnaast ben je een fijne teamplayer die terecht wil komen in een team van top collega’s binnen een familiale sfeer.

Wat bieden wij jou aan?

Een gevarieerd takenpakket met ruimte om alle aspecten van het beroep te ervaren en je capaciteiten optimaal te ontwikkelen. Je krijgt ondersteuning voor verdere groei binnen een aangename en dynamische omgeving met oog voor digitalisatie. Ook is er de mogelijkheid om een ITAA stage te lopen. Je verloningspakket zal samengaan met je ervaring en verantwoordelijkheden en wordt aangevuld met extralegale voordelen. 

Is dit op jouw lijf geschreven? Stuur dan je CV & motivatie door naar pieter-jan@weemaes-wdv.be. See you soon!