Stagiair-accountant

Stagiair-accountant

Plaats van tewerkstelling:

Antwerpen of Wijnegem

Bedrijfsinformatie

Weemaes – WDV werd opgericht door de heer Marc Weemaes (°1960). Als erkend accountant en bedrijfsrevisor heeft hij een jarenlange ervaring in alle aspecten en materies die het beroep aanbelangen. Zijn ervaring stelt hij dus graag ter uwer beschikking. Dit wordt aangevuld met een jonge & ambitieuze kijk op het bedrijfsleven door zijn zoon Pieter-Jan Weemaes (°1990). Erkend IAB accountant met een passie om startende zelfstandige te begeleiden bij de organisatie van hun project op alle vlakken. Samen met onze medewerkers proberen wij u met een adequate kennis en professionele houding steeds goed te begeleiden en te streven naar succes voor u en uw project.

Een persoonlijke aanpak met een moderne kijk.

De accountant van de toekomst is een adviseur. Via een doorgedreven automatisatie op maat kan een ondernemer zijn prestaties en cijfers in real time bekijken en beoordelen. De tijd van de boekhouder die uw bonnetjes sorteert en ingeeft is spoedig voorbij. Een persoonlijke begeleiding bij uw project met de nadruk op advies & snelle communicatie waarbij wij u de tools geven om de juiste beslissingen te maken voor uw toekomst.

Functieomschrijving

Als ( junior) accountant heb je een passie om zelfstandigen en vennootschappen te begeleiden bij hun projecten. Als dossierbeheerder geef je hen inzicht in hun cijfers en mogelijke optimalisatie mogelijkheden op alle vlakken ( fiscaal, vennootschapsrechtelijk, boekhoudkundig, HR, administratieve organisatie)  

Je hebt een interesse in digitalisering en hoe je dit kan toepassen bij de cliënt.  Er is ook een mogelijkheid om te proeven van de wereld van de audit. Je staat in voor de controle van de  cijfers van de jaarrekening van grote organisaties & vennootschappen zodat externe partijen hier op kunnen vertrouwen. Als auditor krijg je een inzicht in de interne werking en denk je mee over een  efficiënte & effectieve organisatie.

Profiel en ervaring

  • Bachelor/ Master in TEW, handelswetenschappen of accountancy –fiscaliteit, alsook minstens drie jaar relevante ervaring.
  • Passie voor de job, ambitie om verder te groeien en een goede dosis team spirit.
  • Oog voor detail, nauwkeurig alsook vlot met gangbare boekhoudpakketten.

Aanbod:
Wij bieden u een gevarieerd takenpakket aan waarbij u de ruimte krijgt om alle aspecten van het beroep te ervaren en meester te maken. U krijgt ondersteuning voor verder groei binnen een aangenaam en dynamisch team.

Uw loon zal samengaan met uw ervaring en wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques etc.

 

Contact

Weemaes-WDV – Pieter-Jan Weemaes
Turnhoutsebaan 621, Wijnegem
03 353 63 73
pieter-jan@weemaes-wdv.be